Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

Το γαρ πολύ της θλίψεως...

...γεννά παραφροσύνη, γι' αυτό:

ΥΓ: Γνωστοί - άγνωστοι κυκλοφορούν και στο Δήμο Παύλου Μελά. Τώρα, λίγο πριν την ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων, σκιές της νύχτας πέταξαν κάποια κακοτυπωμένα ανώνυμα φυλλάδια. Αμετανόητοι. Αυτοί, λοιπόν, οι ίδιοι ακριβώς θα ορκίζονταν να σε υπηρετήσουν, δημότη, αν κέρδιζαν. Ή σε υπηρετώ ρε κερατά λαέ ή σε φτύνω... Αυτό είναι το ρεζουμέ.

5 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Οι ίδιοι προβοκάτορες που κάθε φορά αμαυρώνουν τις εκλογές. Ίσως μάλιστα ταυτίζονται με όσους έβλεπαν επαγγελματικά τις αιρετές θέσεις και τα κοστούμια...

Ανώνυμος είπε...

Sorry, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Κάποιοι εφιστούν την προσοχή του προσφιλή μας δημότη και μάλιστα ανησυχούν για την ψυχή του και το πολύτιμο μυαλό του. Αμέσως μετά αναφέρονται σε ορισμένους που έχασαν τον δήμο και την ψυχραιμία τους. Άρα οι συντάκτες αυτού του πράγματος δε μπορεί να είναι οι χαμένοι των εκλογών και επειδή δεν υπάρχουν ισοπαλίες σε αυτά , μένει να είναι οι νικητές. Τώρα γιατί εγώ από τα σχόλια σας καταλαβαίνω άλλα ? Μήπως εννοείτε πως οι συντάκτες του πράγματος αυτού είναι οι χαμένοι για να προβοκάρουν τους νικητές? Κύριε ελέησον !!!! Υ.Γ. Ειλικρινά θα περίμενα εξηγήσεις απ΄ όποιον κατάλαβε ή έχει κάποια ερμηνεία
Πόλις Ηλιού

tsalimi είπε...

Δείμε, το ίσως είναι πλεονασμός.
Πόλις Ηλίου, προφανώς δεν είδες τα πρωτότυπα. Αυτό που δημοσιεύεται είναι δικό μου που μοιάζει μορφολογικά με το δικό τους. Άλλα λέει το πρωτότυπο, δεν λέει αυτά.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τσαλίμι, είπα να είμαι λίγο διακριτικός και να μην αρχίσω να λέω ονόματα που υποψιάζομαι (δεν έχω και αποδείξεις).

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ανώνυμε (πέρα από τη φοβία να αποκαλύψεις κάποιο όνομα και απλά σχολιάζεις εκ του ασφαλούς), μάλλον πέρα ταξιδεμένος δεν έχεις διαβάσει τα περί "εργολάβου Δημάρχου" τρεις μόλις μέρες πριν την ορκωμοσία.