Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2010

Μοτοσυκλετιστικό πάρτυ στο Λαγκαδά

Είδα την αφίσα στην 15η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στην Ελατιά Δράμας, αλλά εκεί δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποιο από τα παιδιά αυτής της Λέσχης. Με το Λαγκαδά με συνδέουν πολλά περισσότερα από τα 11 χρόνια παρουσίας μου στο Γενικό του Λύκειο. Με συνδέουν όμορφα πρόσωπα μαθητών αλλά και θαμώνων του πιο γευστικού ορθάδικου Θεσσαλονίκης και περιχώρων, του αγαπητού μου Σάββα και της οικογενείας του. Θα επανορθώσω στο party.


Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Λαγκαδά (ΜΟ.Λ.Λ.) δημιουργήθηκε για να προβάλει και να διαδώσει τη χρήση της μοτοσικλέτας και να μυήσει στο θαυμαστό κόσμο της τα μέλη της.

Να μάθει στα μέλη του, αλλά και σε όσους νέους οδηγούς το επιθυμούν:

  1. Τούς κανόνες ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας.


  2. Βασικές γνώσεις τεχνικής και μηχανικής φύσης σχετικά.


  3. Εκμάθηση βασικών κανόνων παροχής πρώτων βοηθειών.


  4. Να αναπτύξει δεσμούς και πνεύμα συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του.


  5. Να διαπαιδαγωγήσει και να ψυχαγωγήσει παραγωγικά τα μέλη του.


  6. Να παρέμβει δημιουργικά στα κυκλοφοριακά προβλήματα τής περιοχής μας.


  7. Να διοργανώνει εκδηλώσεις, δράσεις, εκδρομές για να φέρει σε επαφή τα μέλη του με το δάσος, τα βουνά, τη θάλασσα και τις παραλίες της Ελλάδος.


  8. Να συμβάλει πολιτιστικά και κοινωνικά με δράσεις στην περιοχή μας δημιουργώντας κοινωνική ευθύνη και ευρύτερη αποδοχή του δικύκλου και των πλεονεκτημάτων του.


  9. Να επικοινωνήσει με όλους τους μοτοσικλετιστές της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης και να καθιερώσει την περιοχή του Λαγκαδά προορισμό τουρισμού, αναψυχής και περιήγησης για δικυκλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: