Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2010

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σταυρούπολης

Ανακοινώθηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ανάπτυξη για τον άνθρωπο", της οποίας επικεφαλής είναι ο Διαμαντής Παπαδόπουλος. "Ο Δήμος Παύλου Μελά χρειάζεται ανθρώπους έμπειρους, με όρεξη για δουλειά και δημιουργία στο τιμόνι του. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το συνδυασμό μας και ευελπιστώ οι πολίτες να εκτιμήσουν τους αγώνες και τις προσπάθειές μας" ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Κοινωνικοί, πολιτικοί και οικονομικοί φορείς χειροκρότησαν και στηρίζουν τις επιλογές του Διαμαντή Παπαδόπουλους, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται καθημερινά από την αγάπη που εισπράτουν οι υποψήφιοι και ο ίδιος από τους δημότες. "Το ψηφοδέλτιό μας είναι το πληρέστερο όλων των παρατάξεων, με ανθρώπους έμπειρους αλλά και νέους" τόνισε ο ίδιος. Αναλυτικά οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1 ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ του ΔΙΟΦΑΝΤΗ

2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΣΠΥΡΙ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

3 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4 ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5 ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

6 ΚΑΣΙΜΤΖΙΚΗ ΡΟΔΟΘΕΑ (ΔΩΡΑ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

7 ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

8 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

9 ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ

10 ΛΙΛΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

11 ΜΑΤΑΥΤΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

12 ΜΟΣΧΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ

13 ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

14 ΝΕΝΟΓΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

15 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

16 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΑΒΒΑ

17 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (ΚΙΜΩΝ) του ΙΩΑΝΝΗ

18 ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΛΕΞΕΙ

19 ΠΑΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

20 ΠΟΖΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

21 ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

22 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

23 ΣΤΟΥΓΙΑΝΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

24 ΤΕΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ

25 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

26 ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

27 ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

28 ΦΙΡΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΠΑΥΛΟΥ

29 ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

30 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΑΦΕΝΔΡΑ (ΦΕΝΙΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους της παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Παύλου Μελά Σοφία Καλαντίδου. Οπως τόνισε η ίδια, «η δράση των υποψηφίων όλο το προηγούμενο διάστημα αποτελεί εγγύηση για τους εργαζομένους, για το λαό και τη νεολαία, ότι θα σταθούν δίπλα στα λαϊκά προβλήματα, θα παλέψουν γι’ αυτά». Πιο αναλυτικά, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού για τη Σταυρούπολη είναι:

Α. Αθανασιάδου, Κ. Αλμπανίδης, Μπ. Ασημακόπουλος, Σ. Γεωργέλη, Κ. Δημητριάδης, Π. Ευαγγελίδης, Ν. Θεογνώστου, Α. Θεοχαρούδη, Σ. Καινουργιάκη, Θ. Καλλινικίδης, Σ. Κεμεντζετζίδου, Γ. Κοτανίδης, Κ. Κωνσταντινίδου, Ευ. Κωστούδης, Σ. Μανή, Κ. Μανωλοπούλου, Μ. Μαραντίδης, Α. Μαυρουδής, Δ. Μηνάς, Χ. Μπιτζένης, Δ. Νικολαΐδης, Α. Παπαδόπουλος, Φ. Ρακιτζή, Μ. Τοπουζίδου-Τζάνη, Σ. Τουστόγλου, Σ. Τσακίρης, Α. Τσιάμης, Ν. Τσιάχτας, Μ. Υφαντίδης, Ν. Χασιώτης.

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Π. Μελά Σάββας Σερασίδης και Τάκης Θεοδοσιάδης.

Οι υποψήφιοι για τη Σταυρούπολη του κ. Σάββα Σερασίδη είναι οι:

Σ. Αμπατζόγλου, Β. Αναστασιάδης, Δ. Γαρουφαλίδου-Ντάγκα, Σ. Γκανή, Ι. Ελευθεριάδης, Α. Ιωαννίδης, Κ. Καλταβερίδης, Ι. Καρδογέρου, Γ. Καριπίδης, Α. Κατσαουνίδου, Ε. Κεσσανίδου-Σαμαρά, Π. Κοντεσίδης, Θ. Μίχο, Κ. Μπακατσής, Γ. Πάγκος, Θ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Δ. Πασχαλίδης, Ο. Παυλίδου, Κ. Σαραφίδης, Φ. Σαρδαρίδης, Φ. Σγουρόπουλος, Ν. Σιδερόπουλος, Σ. Σιδηρόπουλος, Χ. Σπυριδόπουλος, Α. Τσιατάκη, Γ. Τσιούκλης, Ν. Τσιραμπίδης, Ε. Φωτογλίδου.

Οι υποψήφιοι για τη Σταυρούπολη του κ. Τάκη Θεοδοσιάδη είναι:


Γ. Βασιλείου, Α. Γκόνη, Ν. Δατσογιάννη, Δ. Δίγκας, Β. Ζαβερδινού, Κ. Ζαραλή, Μ. Θεολόγου, Γ. Καραμανίδης, Α. Κοκοζίδου, Μ. Κουτιανίδου, Χ. Λιάρος, Ε. Λουκάς, Δ. Μαυρίδου, Α. Μιχαλάκης, Α. Μπουτσούκη, Ε. Παπαδόπουλος, Α. Σαμουηλίδου, Ι. Φωτιάδου, Ε. Χαλά, Δ. Χατζημιχαήλ.

Τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους παρουσίασε σε εκδήλωση στη Σταυρούπολη ο δήμαρχος Πολίχνης και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Κώστας Θεοδωρίδης. «Προτεραιότητά μας είναι και θα είναι ο άνθρωπος, ο νεολαίος, ο άνεργος και ο μετανάστης. Ανάλογο βάρος όμως θα ρίξουμε και στα “αγκάθια” της περιοχής, όπως το πρώην εργοστάσιο φυτοφαρμάκων ΔΙΑΝΑ, ο ΟΚΑΝΑ και φυσικά τα στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Οι υποψήφιοι για τη Σταυρούπολη είναι οι εξής:

Π. Αδαμούδης, Σ. Αμανατίδου, Α. Ανθοπούλου, Σ. Γιαγκούδης, Ε. Γιαλαντζή, Α. Δελής, Σ. Δελίδης, Α. Εμενίδης, Τ. Ζυγανιτίδης, Α. Θεοδωρίδης, Ε. Κακιούσης, Σ. Κανάκογλου, Ι. Κεχαγιάς, Ε. Κοτζακουλάκη, Σ. Κουτσονικόλας, Κ. Κουτσουρίδης, Κ. Μαρτβαλτζή, Φ. Μουζακίτης, Α. Νικολαΐδης, Δ. Παναγιώτου, Τ. Πετανίδου, Α. Ρίζου, Σ. Τελιάδης, Κ. Τσομπανίδης, Α. Χατζηπαρασείδης, Ι. Χριστοφορίδης.

Λείπει ο συνδυασμός του Δημήτρη Δεμουρτζίδη. Ο συνδυασμός του Κώστα Θεοδωρίδη δημοσιεύτηκε πριν την κατάθεση στο Πρωτοδικείο. Δημοσιεύονται εδώ όπως αλιεύτηκαν από την εφημερίδα Αγγελιοφόρος.

Κόσμος πολύς στη γύρα για μια ψήφο. Δεν είναι κακό.

Όλοι επικαλούνται καλές προθέσεις και όλοι ρίχνουν στο τραπέζι ικανότητες και οράματα. Καλό θα ήταν όμως να μπορούσε ο κάθε ψηφοφόρος να είχε μια πλήρη εικόνα για τον καθένα σχηματισμένη από ασφαλείς πληροφορίες για την κοινωνική και πολιτική παρουσία του και όχι μόνο από τις προεκλογικές κάρτες και τα φυλλάδια. Αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει όπως και τα κριτήρια με τα οποία κανείς ψηφίζει, προφανώς, δεν είναι αμιγώς πολιτικά.

Καλό θα ήταν ένα test: να έβαζε ο ψηφοφόρος μπροστά σε κάθε υποψήφιο αυτά τα ονόματα (όλα τα ονόματα) και να του ζητούσε να σταυρώσει εκείνους (από όλα τα ψηφοδέλτια) με τους οποίους θα μπορούσε να συζητήσει και να κάνει πράγματα για τον τόπο.
Επίσης να ζητούσε από όσους εκτέθηκαν στο παρελθόν και με άλλα ψηφοδέλτια να εξηγήσουν τους λόγους συμμετοχής στο καθένα από αυτά.

Ένα τέτοιο υλικό θα ήταν ένα χρήσιμο βιβλίο για πολλούς.

Μια ιδέα ρίχνω.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτοί είναι οι υποψήφιοι?

tsalimi είπε...

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Σταυρούπολης εκτός του συνδυασμού του Δ. Δεμουρτζίδη και με την επιφύλαξη για τον τελικό αριθμό του Κ. Θεοδωρίδη. Πηγή ήταν ο Αγγελιοφόρος. Λείπουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Πολίχνης, Ευκαρπίας και οι τοπικοί σύμβουλοι και των τριών κοινοτήτων.