Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

Μας το έκλεισαν στα μούτρα!




Κινητοποιηθήκαμε και πάλι.
Δέκα γνωστοί και δέκα κάμερες.
Κλείσαμε για δυο ώρες το κλειστό ΟΚΑΝΑ.
Ο δήμαρχος έτριξε τα δόντια στην κυβέρνηση και έδωσε τελεσίγραφο: μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα κάνει υπομονή.
Στις 16 θα ξανακάνει την τελευταία συγκέντρωση και θα τον κλείσει τον ΟΚΑΝΑ. Το είπε περισσότερες από εβδομήντα φορές το Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, όλοι εδώ. Εγώ πάντως κρατάω και μια πισινή για καμιά συγκέντρωση και μέσα στο 2010. Τον Οκτώβριο του 2010 έχει δημοτικές εκλογές.
Σημειώνω πως σ' αυτήν την συγκέντρωση ΥΠΗΡΧΑΝ στελέχη της αντιπολίτευσης της διοίκησης. Το 2006, οι τότε αντιπολιτευόμενοι και νυν διοικούντες, είχαν ακροβολιστεί στα γύρω στενά και μετρούσαν παρουσίες. Τώρα μιλάνε αυτοί στις κάμερες. Είναι αλλιώς, πώς να γίνει!
Δεν δημοσιεύω άλλες φωτογραφίες. Θα δημοσιευτούν, έτσι κι αλλιώς στα προεκλογικά φυλλάδια ως τεκμήρια αγώνων και νικών.
Προσοχή παρακαλώ στην ανακοίνωση που λάμπει στο τζάμι στη δεύτερη φωτογραφία.

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δηλαδή τώρα κρίνεις από μία κινητοποίηση (στην οποία συμμετείχα μαζί με τρεις ακόμα) συγκριτικά με την παρουσία της αντιπολίτευσης -και δη της παράταξής σου- σε όλες τις προηγούμενες κινητοποιήσεις; Καλό κι αυτό, γιατί ούτε σε στενά πλησίαζαν... Γιατί σου αρέσει να επιβεβαιώνεις παλαιότερα σχόλιά μου; Σχετικά με τις καταμετρήσεις, άσε τους ρουφιάνους να μετράνε σε στρατόπεδα, άσε τους ρουφιάνους να κινηθούν πιο δεξιά, δε σου αρμόζει τέτοια λάσπη...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δες και εδώ.

tsalimi είπε...

Όλο και πιο δυσνόητος γίνεσαι όταν πρέπει να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Όταν γράφω για καραούλια στα γύρω στενά τον Ιούλιο του 2006, ξέρω πολύ καλά τι γράφω επειδή ξέρω ποιους έβλεπα να ακροβολίζονται. Οι αναφορές σε ρουφιάνους και λάσπη όταν απευθύνεσαι σε μένα, είναι θλιβερή κατάντια που δυσκολεύει τη συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια, δεν τα αφήνετε αυτά? να παμε για κανέναν ΠΑΤΣΑ!?