Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

δεν σκοπεύουμε, προς το παρόν τουλάχιστον, να ασχοληθούμε με το εν λόγω έργο

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κ. Ευθύμης Αλεξόπουλος παραδέχθηκε στη Voria.gr πως η μελέτη που έχει πραγματοποιήσει ο κ. Νικηφορίδης είναι πολύ ενδιαφέρουσα. «Σίγουρα η ιδέα του κ. Νικηφοριάδη μπορεί να χαρακτηριστεί ενδιαφέρουσα και η εταιρία μας είναι σύμφωνη, καθώς η περιοχή της Σταυρούπολης μας ενδιαφέρει και θεωρούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να αναδειχθεί. Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόταση του κ. Νικηφορίδη ανταποκρίνεται πλήρως. Ωστόσο, δεν σκοπεύουμε, προς το παρόν τουλάχιστον, να ασχοληθούμε με το εν λόγω έργο» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της εταιρίας.

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία αποφεύγει προς το παρόν να εκτεθεί. Ακόμα το έδαφος δεν είναι γόμιμο, ειδικά στις ανατροπές που έφερε ο Καλλικράτης. Μπορεί να περιμένει ακόμα...

tsalimi είπε...

Μάλλον με ανίχνευση του τοπίου, μου κάνει. Διερεύνηση προθέσεων και "προϋπολογισμός" αντιδράσεων.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δε διαφωνώ καθόλου. Είναι ηλίθιο να αρχίσει κάποιος να προχωρά σε ανάλογες επιχειρηματικές πράξεις όσο κι αν συμφωνούσε στο παρελθόν με τη Δημοτική Αρχή.

Μου κάνει όμως εντύπωση το ίδιο το ΤΤΕ, που μόλις ανακοινώθηκε η δική μας ήττα, αμέσως προχώρησαν στη σχετική δημοσιοποίηση. Δηλαδή, αν εκλέγονταν ο Σάββας η μελέτη θα έμενε στο συρτάρι (γιατί θα ήταν μεγάλο φάουλ το αντίθετο).