Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2009

Έγινε ή δεν έγινε η σύσκεψη για τα στρατόπεδα;

Το δελτίο τύπου της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΒΔ Θεσσαλονίκης, που αναδημοσίευσα κι εγώ έγραφε για Δευτέρα 14.12.2009.


Η εφημερίδα "σήμερα στη Θεσσαλονίκη" το Σάββατο είχε πρωτοσέλιδο την είδηση χωρίς αναφορά σε ημέρα και ώρα της σύσκεψης.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είχε μια συνέντευξη τύπου του υπουργού, όπου ανακοινώνεται η απουσία του από την Ελλάδα στις 14 και 15 του μήνα:

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ευ. Βενιζέλος:Καλημέρα σας. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ανταποκριθήκατε. Ξέρω ότι η Παρασκευή είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, αλλά επειδή η άλλη βδομάδα περιλαμβάνει μια δική μου απουσία στις Βρυξέλλες γιατί Δευτέρα και Τρίτη διεξάγεται κοινό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεδριάζει και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Αμυντικού Οργανισμού σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας και επειδή στη συνέχεια την Πέμπτη έχουμε Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, έπρεπε αυτές οι αποφάσεις να ληφθούν σήμερα και έτσι είχαμε μία επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να είναι σαφής και επίσημη η θέση της χώρας σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα.

Σε άλλο μέσο ενημέρωσης δεν βρήκα τίποτε σχετικό. Έγινε λοιπόν ή δεν έγινε η σύσκεψη για τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης;

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μεταφέρθηκε χρονικά για λίγες μέρες. Η αναχώρησή του ήταν εκτός προγράμματος και αναβλήθηκε η σύσκεψη.

tsalimi είπε...

Με το καλό να επιστρέψει και να πάει καλά η συνάντηση.

mariora είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gj4vfrPdfdo
αμφίσημη παρατήρηση, γιατί το μόνο που μπορύμε να κάνουμε ή αν θέλεις στο μόνο που μπορούμε να επέμβουμε είναι το κοντινό μας σύμπαν, ελπίζοντας να υπάρξει ανταπόκριση..
+ η κίνηση είναι πολύ καλη!!
+ εις ανώτερα...